Ανάσταση στην Πλατεία της Κέρκυρας για τον Αλ. Τσίπρα

lifespeed.gr


Ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε ευχές...

 

 

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή.

 

 

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη παρέστη στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής ενώ με μια πομπή φιλαρμονικών και χορωδιών του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου της Κέρκυρας έφθασε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, όπου και τελείται το αναστάσιμο τελετουργικό.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας.

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο πρ. υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, οι βουλευτές Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης, αλλά και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Αϊβατίδης.

Παρόντες επίσης ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, ο περιφερειακός δ/ντης εκπαίδευσης Κώστας Γκούσης αλλά και ο δ/ντης Α/θμιας και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Άνθης καθώς και ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου και η τοπική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε ευχές με όλους και μάλιστα ο Μητροπολίτης έσπευσε να τον ασπαστεί για να ευχηθεί το Χριστός Ανέστη. Το ίδιο εγκάρδιο κλίμα επικράτησε και στην ανταλλαγή ευχών με το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, ενώ σύντομη συνομιλία είχε και με τον Νίκο Δένδια.

Χρόνια Πολλά και στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε ο πρωθπουργό

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online