Τι κάνει ο γιος μου παρόλο που είναι μόλις 3 ετών!

lifespeed.gr


Τον Μάιο θα γίνει τεσσάρων ετών


H Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People  και μίλησε για τη ζωή με τον γιο της, Μάξιμο, αποκαλύπτοντας τι κάνει ο μικρούλης, παρόλο που είναι ακόμα 3 ετών.


«Τον Μάιο θα γίνει τεσσάρων ετών. Όσο μεγαλώνει, δένεται και με τον μπαμπά του περισσότερο και έχει με τον καθένα μας και διαφορετικές δραστηριότητες.

Εξακολουθεί να μου έχει αδυναμία, απλά έχει συνειδητοποιήσει πως όταν η μαμά έχει δουλειά πρέπει να λείπει και από το σπίτι. Πέρυσι με το Nine το έζησε αρκετά έντονα, αλλά πλέον βοηθά την κατάσταση πως λείπει και εκείνος στο σχολείο –έχει τη δική του καθημερινότητα και μακριά από εμάς. Έχει γίνει πολύ easy going μεγαλώνοντας και κάθε μέρα μας εκπλήσσει. Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά είναι ένας μικρός λόγιος!

 Αρκεί να σου πω πως είναι τρεισήμισι και πολλαπλασιάζει. Μια μέρα τον ετοίμαζα να πάει σχολείο και μετά θα πήγαινα κατευθείαν στο αεροδρόμιο για Κύπρο. Γυρνά και μου λέει «πόσο κάνει 9×10;». Ήμουν στον κόσμο μου, κάτι έψαχνα, και  του λέω «900». Και μου κάνει «γιατί μου λες ψέματα; Αφού 9 φορές το 10 κάνει 90»! Είναι ένα παιδί που ρωτάει συνέχεια, τον ενδιαφέρει να μάθει. Δεν θα ξεχάσω μια μέρα που ξυπνάει ένα πρωί και μου λέει «δείξε μου το 4, θέλω να δω το 4».

Ξέρει να γράφει τους αριθμούς, να τους ζωγραφίζει. Μου λένε οι δασκάλες του στο σχολείο ότι μετράει ανάποδα», είπε με καμάρι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online