Δήμος Δελφών : Δύο νέα οχήματα για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δήμος Δελφών

Δύο ακόμα οχήματα προσθέτει στη διάθεση της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», ο Δήμος Δελφών, ο οποίος συνεχίζει την ανανέωση του στόλου του, με πολλαπλά οφέλη σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και εξοικονόμησης πόρων.

Όπως ενημερώνει, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την προμήθειά τους,  προϋπολογισμού 31.140,00 ευρώ, η χρηματοδότηση της οποίας προέρχεται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», τα δύο επιβατικά οχήματα, παραδόθηκαν στον Δήμο, για τις ανάγκες των κοινωνικών του δομών.

“Πρόκειται για δύο μεταχειρισμένα οχήματα, εύφημου εργοστασίου παραγωγής, κατασκευασμένα μετά το 2018, σε πολύ καλή κατάσταση, τα οποία πληρούν όλες τις ισχύουσες διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας”, αναφέρει σχετικά.

Όπως σημειώνει η  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα: «Ο στόχος των καλύτερων υπηρεσιών περνά μέσα και από τον εκσυγχρονισμό των μέσων με τα οποία οι εργαζόμενοί μας καλούνται να τις παρέχουν. Τα δύο νέα οχήματα θα συμβάλουν ως προς αυτό, εξυπηρετώντας παράλληλα και άλλους στόχους, όπως αυτός της εξοικονόμησης πόρων».

22.12.2023