Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Οι «ερυθρόλευκοι» ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βάλουν το γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ενώ είχε την μπάλα στην κατοχή του δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Είχε όμως μία καλή στιγμή στο 13′, όταν ο Ροντινέι σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπρίνιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

 

Αντιθέτως στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε διψήφιο αριθμό τελικών φάσεων. Όμως ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία ήταν και η μοναδική των γηπεδούχων, στο 53′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά ο Βαλένσια έκανε την προβολή με τον Πασχαλάκη να βρίσκει την μπάλα και στη συνέχεια να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα και στο 58′ ο Ελ Κααμπί έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά, ο Γιόβετιτς έκανε το γυριστό πλασέ στην κίνηση όμως πήγε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά στο 68′ «γέμισε» ο Ροντινέι από τα δεξιά ο Γιόβετιτς πήρε την κεφαλιά και ο Τσιντώτας μπλόκαρε σταθερά.

 

Στο 69′ ο Γιόβετιτς συνεργάστηκε ωραία με τον Ελ Κααμπί, ο Μαροκινός έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, στο 75′ ο Ολυμπιακός είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Καρβάλιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτσος με το κεφάλι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα, στο 79′, ο Έσε συνδυάστηκε ωραία με τον Ποντένσε με τον τελευταίο να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να κάνει το πλασέ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 82′ ο Γιόβετιτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή επίσης όμως πήγε άουτ και στο 84′ ο Ποντένσε μπήκε στην περιοχή του Ατρόμητου με ωραία ατομική ενέργεια, πλάσαρε αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο.

 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή επίθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος παρά τις πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Κούεν (85′ Κιβρακίδης), Βαλένσια (76′ Βέργος), Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ (68′ Φριτζόνσον), Γιουμπιτάνα (68′ Ρομπάιγ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ. Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Ποντένσε, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μπρίνιτς (46′ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

22.12.2023