Την προεδρία του «Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας», ανέλαβε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας

Την Προεδρία του «Δικτύου Πόλεων Ιωάννης  Καποδίστριας», ανέλαβε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Η  παράδοση – παραλαβή  έγινε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στο δημαρχείο της πόλης.

Πρόεδρος του Δικτύου  για τα επόμενα δύο χρόνια, ανέλαβε ο δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος, με αναπληρωτή του, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Βουσολίνο και υπεύθυνο του Δικτύου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξενοφώντα Αλαμάνο.

«Στη συνάντηση, παρέστη και έκανε τη σχετική ενημέρωση ο Υπεύθυνος για το Δίκτυο στο Δήμο Αίγινας & πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Τσατήρης, που μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του  απερχόμενου Προέδρου, Δημάρχου Αίγινας,  Γιάννη Ζορμπά  καθώς και των άλλων Δημάρχων των πόλεων του Δικτύου», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Σημειώνεται ότι ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Πόλεων “Ιωάννης Καποδίστριας” αποτελούν οι Δήμοι Κέρκυρας, Αίγινας, Αμμοχώστου, Ναυπλίου και Koper – Capodistria (Σλοβενία),  οι οποίοι συνδέονται  με σταθμούς της ζωής του Ιωάννη Καποδίστρια από τη γέννηση έως τη δολοφονία του.

14.2.2024