Το ανακαινισμένο “Ble Pavillon” ανοίγει τις πόρτες του, με την υπογραφή του Αθανάσιου Κυρατσού!

Ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Κυρατσούς υλοποίησε το όραμά του για το “BLE PAVILLON”, ανακαινίζοντας τον χώρο ώστε να αναδειχθεί η πολυτέλεια και η αισθητική του.

Κρυμμένο μέσα σε πυκνή βλάστηση και περικυκλωμένο από τα νερά του Σαρωνικού, το “BLE PAVILLON” είναι ένας χώρος όπου η απλότητα συναντά την πολυτέλεια. Η ανακαινισμένη του έκδοση, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα πιο ιδιαίτερα και κοσμοπολίτικα events της πόλης.

Η διαμόρφωση του χώρου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αντανακλά τον λειτουργικό του προορισμό. Οι λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας, οι καθαροί χώροι που συγχωνεύονται με το φυσικό τοπίο και η βλάστηση που προσδίδει μια τροπική νότα συνθέτουν μια αισθητική που συνδυάζει αρμονικά το σύγχρονο με το φυσικό.

2

Φωτό 1: Ζήνα Κουτσελίνη – Χάρης Σιανίδης.  Φωτό 2:  Πέγκυ Ζήνα – Ιωάννα Παλιοσπύρου

Οι επισκέπτες του “BLE PAVILLON” βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η απέριττη κομψότητα, με μια διεθνή πινελιά. Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός ενισχύει τη χρυσή ατμόσφαιρα και το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που εμπνέει χαλάρωση και ευζωία.

Το “BLE PAVILLON” είναι ο ιδανικός χώρος για επισκέπτες κάθε ηλικίας, προσαρμόζοντας τις ανάγκες του για κάθε είδους εκδήλωση. Από εταιρικά συνέδρια έως γάμους και οικογενειακές συγκεντρώσεις, το “BLE PAVILLON” ανοίγει τις πόρτες του σε όσους αναζητούν ποιοτική διασκέδαση σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών.