Δήμος Μυτιλήνης : Ορκίστηκαν 33 υπάλληλοι για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δήμος Μυτιλήνης 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 2 Μαΐου, στο Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης, η ορκωμοσία 33 υπαλλήλων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου, παρουσία του δημάρχου Στρατή Κύτελη και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμητρας Αλεξανδρή.

«Με την ορκωμοσία και την ανάληψη καθηκόντων από τους εν λόγω υπαλλήλους επιλύονται τα μακροχρόνια εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα και τερματίζεται το καθεστώς ομηρίας και ανασφάλειας τους», τονίζει ο Δήμος σχετικά και προσθέτει ότι οι νέοι υπάλληλοι που διαθέτουν μακροχρόνια και πολύτιμη εμπειρία θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του Προγράμματος στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάσου, Γέρας, Ευεργέτουλα, Λουτρόπολης Θερμής, Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

Παράλληλα, ορκίστηκαν ακόμη 2 υπάλληλοι (ένας οδηγός για την Υπηρεσία Πρασίνου και ένας διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών), καθώς και 2 εργάτες καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Τόνισε το πόσο σημαντική είναι η αποστολή τους, και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο Δήμος θα τους παρέχουν κάθε βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να εκπληρώνουν απρόσκοπτα τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δημότες.

3.5.2923