Δήμος Τρικκαίων : Δημιουργική και ουσιαστική για το μέλλον του τόπου η παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων

Δήμος Τρικκαίων

Κάλεσμα στους νέους της περιοχής, να εγγραφούν στο Μητρώο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, απευθύνει το νυν Δ.Σ, προκειμένου να γίνουν με τη συμμετοχή τους η αλλαγή που περιμένουν να έρθει. Η πλατφόρμα συμμετοχής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Τρικκαίων, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Με επιστολή του προς τους νέους και τις νέες της περιοχής, ηλικίας από 16 έως 28 ετών το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, σημειώνει εμφατικά:

«Ο προηγούμενος μήνας τόσο για τον νομό μας, τον Δήμο μας αλλά και όλη την Θεσσαλία ήταν – και συνεχίζει να είναι – πολύ δύσκολος. Καταστάσεις μας θύμωσαν, μας στεναχώρησαν και μας αγανάκτησαν και αποτέλεσαν ένα ακόμη έναυσμα για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε ήδη εδώ και έναν χρόνο…
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά να στερεώσουμε τις βάσεις μας για να φτιάξουμε το μέλλον μας, γιατί εμείς είμαστε το μέλλον! Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων είναι το πρώτο βήμα για αποκτήσουμε τη φωνή που θέλουμε για να ακουστούμε στην κοινωνία και να χτίσουμε γερές βάσεις για την επόμενη ημέρα με την χαρά της συνεργασίας, της συνεισφοράς, του μαζί! Ξεκινώντας την αλλαγή από τη γειτονιά μας, την πόλη μας, τον Δήμο μας. Δήλωσε συμμετοχή και γίνε η αλλαγή που περιμένεις να έρθει, για μια θητεία ακόμα πιο δημιουργική και ουσιαστική!»

26.10.2023