ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 16 – 22/10

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  Εβδομάδα ξεκινά  με μια πολύ ευνοϊκή συμπόρευση στις 20/10 μεταξύ του Ήλιου με τον Ερμή  από το ζώδιο του Ζυγού ( όψη Καζίμι) όπου χαρίζει  εξυπνάδα , ευγλωττία , τη δυνατότητα για πετυχημένες επαφές, συζητήσεις , διαπραγματεύσεις ,μετακινήσεις , σπουδές , επηρεάζοντας  Διδύμους , Ζυγούς , Υδροχόους αλλά και Κριούς, Λέοντες ,Τοξότες τέλος τρίτου δεκαημέρου.

Στις 21/10 ο Ερμής  πλανήτης  τις επικοινωνίας  από το ζώδιο του Ζυγού συγκρούεται με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο του Αιγόκερου  όπου εδώ δημιουργούνται αρνητικές σκέψεις , καχυποψία ,εμμονές ,εκδικητικότητα. Προσοχή σε ατυχήματα, επηρεάζοντας  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  τέλος τρίτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού συγκρούεται με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Αιγόκερου βγάζοντας ισχυρή θέληση  και εμμονή στο να πετύχουμε τους στόχους μας, να επιβληθούμε με έντονα στοιχεία χειραγώγησης που έχουν σας αποτέλεσμα συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, επηρεάζοντας Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  τέλος τρίτου δεκαημέρου.

Στις  22/10  ο Ερμής πλανήτης τις επικοινωνίας περνά  στο ζώδιο του Σκορπιού  όπου θα παραμείνει έως 10/11. Ξεκινά ένα διάστημα όπου θα σκεφτόμαστε τα πράγματα σε βάθος, η διαίσθηση μας θα είναι έντονη οπότε και θα αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια πιο εύκολα , θα υπάρχει έντονη μυστικοπάθεια και καχυποψία. Η διέλευση αυτή του Ερμή είναι  πολύ καλή για θέματα  έρευνας. Ευνοεί  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες αλλά και Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους . Την ίδια ημέρα ο Ερμής συναντά ευχάριστα  τον Κρόνο ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων και μας δίνετε η δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας ώστε να σταθεροποιήσουμε ευνοϊκές επαγγελματικές συμφωνίες ,επηρεάζοντας  Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και Ταύρους ,Παρθένους , Αιγόκερους των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.

Επίσης την ίδια  ημέρα  η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου συναντά ευχάριστα  τον Δία ανάδρομο από το ζώδιο του Ταύρου ,δύο ευεργέτες πλανήτες χαρίζουν  απλόχερα  τύχη, αγάπη ,αισιοδοξία, σε συναισθηματικό  και οικονομικό επίπεδο ,επηρεάζοντας  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια διαβάζοντας  πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ: Για εσάς  τους Κριούς  και κυρίως  τους γεννημένους στα τέλη  του τρίτου δεκαημέρου αυτό το διάστημα ενώ θα έχετε την δυνατότητα με την εξυπνάδα και ομιλητικότητα σας να πετύχετε ευνοϊκές επαγγελματικές συμφωνίες, από την άλλη σας διακατέχουν έμμονες και αρνητικές σκέψεις με έντονη ανάγκη να επιβληθείτε αλλά και την τάση να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, κινείστε με καχυποψία γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την σύγκρουση με άτομα εξουσίας η ανωτέρους σας.

Η είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο ζώδιο του Σκορπιού σας ωθεί να βρείτε λύσεις, αφού τώρα τα σκέφτεστε σε βάθος και ουσιαστικά σε οικονομικά θέματα και κυρίως  οικονομικά που αφορούν τρίτους ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά, οικονομικά συντρόφου), αλλά και η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας γίνεται πιο ουσιαστική και παθιασμένη.

ΤΑΥΡΟΣ: Για εσάς  τους Ταύρους  η είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο απέναντι σας ζώδιο του Σκορπιού σας  ωθεί να εστιάσετε σε σχέσεις  και συνεργασίες , να γίνετε πιο επικοινωνιακοί  και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν  με τον/την σύντροφο σας η συνεργάτες σας αφού μπείτε στη διαδικασία ενός πιο ουσιαστικού και εκ βαθέων διάλογο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να πετύχετε μια νέα συνεργασία. Τώρα για εσάς  τους γεννημένους των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου σας δίνετε η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές συμφωνίες . Αλλά  και για εσάς τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τύχη και εύνοια σε προσωπικό  και οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Για εσάς  τους Διδύμους και κυρίως  τους γεννημένους τέλος του τρίτου δεκαημέρου  θα έχετε  έξυπνες  ιδέες τις οποίες μπορείτε  να υλοποιήσετε αλλά και να διαπραγματευτείτε πετυχημένες συνεργασίες  με τον καλύτερο τρόπο. Η είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο επιφυλακτικούς  και πιο μυστικοπαθείς απέναντι  στους συναδέρφους η συνεργάτες σας ,βέβαια έχετε  την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε  αμέσως  τη γίνετε γύρω σας μπαίνοντας και στην διαδικασία πλέον να τα ψάχνετε πιο βαθιά. Μπορείτε όμως να κάνετε  και συζητήσεις  πιο εκ βαθέων ώστε να λύσετε  ότι σας δημιουργεί  καχυποψία και επιφυλακτικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για εσάς  τους Καρκίνους  και κυρίως τους γεννημένους  τέλος του τρίτου δεκαημέρου  κοντά στις 20 – 21/10  θα πρέπει  να κινείστε πιο ήρεμα λόγω ότι  αυτές τις ημέρες θα είσαστε πιο καχύποπτοι  απέναντι στους άλλους  κάνοντας αρνητικές σκέψεις  και έχοντας  την τάση επιβολής και χειραγώγησης  προς τους άλλους στην προσπάθεια σας να πετύχετε τα θέλω σας . Αυτό βέβαια  μπορεί  να επιφέρει συγκρούσεις  με ανωτέρους σας η άτομα εξουσίας . Η είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο φιλικό σας ζώδιο  του Σκορπιού σας κάνει πιο δημιουργικούς εκφράζοντας  τις ιδέες  και τα ταλέντα σας με πιο αποφασιστικότητα. Βέβαια δεν θα λείψουν το φλερτ , η διασκέδαση  και το ερωτικό παιχνίδι. Τώρα για εσάς τους γεννημένους των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου  θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές συμφωνίες. Και εσείς όμως οι  γεννημένοι  αρχές  του δευτέρου δεκαημέρου θα είσαστε πιο αισιόδοξοι  και θα έχετε τύχη και εύνοια σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Για εσάς  τους Λέοντες  και κυρίως τους γεννημένους τέλος  του τρίτου δεκαημέρου κοντά στις 20/10 θα έχετε την δυνατότητα εκφράζοντας τις έξυπνες ιδέες σας  να κλείσετε πετυχημένες  επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες . Η είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο ζώδιο  του Σκορπιού σας ωθεί να εστιάσετε  στο σπίτι, οικογένεια αλλά και θέματα με την ακίνητη περιουσία σας όπου μπορείτε  με πιο ουσιαστικές συζητήσεις να λύσετε θέματα που είναι προκλητικά προς εσάς  και σας απασχολούν. Είναι ένα διάστημα  το οποίο μπορείτε να σκεφτείτε σε βάθος αυτά που σας απασχολούν  και να τα εκφράσετε χωρίς καχυποψία και επιφυλακτικότητα προς τους οικείους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Για εσάς τους Παρθένους  η είσοδος του Ερμή ως κυβερνήτης σας στις 22/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας ωθεί  να είστε πιο εκφραστικοί και η σκέψη σας γίνετε πιο ουσιαστική και πιο βαθιά . Αυτό το διάστημα  θα είστε πιο μετρημένοι στα λόγια σας με αποτέλεσμα να είσαστε λιγότερο επικριτικοί. Για εσάς των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε  την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές  συμφωνίες . Για εσάς  τους γεννημένους αρχές του δευτέρου δεκαημέρου οι ημέρες θα είναι θετικές γεμάτες αισιοδοξία έχοντας  εύνοια και τύχη σε προσωπικό  και οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Για εσάς τους Ζυγούς  και κυρίως  τους γεννημένους  των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου  ενώ θα έχετε την εξυπνάδα  και την ευφράδεια λόγου  να πετύχετε ευχάριστες επαγγελματικές συμφωνίες από την άλλη  αυτή η εμμονή σας να πετύχετε τους στόχους σας προκαλεί  αρνητικές σκέψεις  ,καχυποψία και τάση επιβολής και χειραγώγησης προς τους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις με ανωτέρους  η άτομα εξουσίας. Η είσοδος του Ερμή  στις 22/10 στο ζώδιο του Σκορπιού σας ωθεί να ερευνήσετε  και να βρείτε τρόπους ώστε  να αυξήσετε  τα έσοδα σας και να  ενισχύσετε περισσότερο το πορτοφόλι σας . Στις σχέσεις αποφύγετε την κτητικότατα και την ζήλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η είσοδος  του  Ερμή  στις 22/10 στο ζώδιο σας , σας κάνει πιο αποφασιστικούς αλλά και πιο μυστικοπαθείς , μπορείτε  να υλοποιήσετε τους στόχους σας  αφού καταστρώσετε την στρατηγική σας και τα σκεφτείτε όλα σε βάθος . Η διαίσθηση σας είναι από τα δυνατά σας όπλα. Ειδικά για εσάς τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να εκφράσετε με επιτυχία  τις σκέψεις και ιδέες σας  και να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές συμφωνίες . Αλλά και για εσάς  τους γεννημένους  αρχές του δευτέρου δεκαημέρου υπάρχει  εύνοια και τύχη  σε προσωπικό  και οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς  τους Τοξότες  και κυρίως  τους γεννημένους τέλος του τρίτου δεκαημέρου κοντά στις 20/10 μπορείτε με σωστή επιχειρηματολογία να κλείσετε πετυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες η συνεργασίες προβάλλοντας  τις έξυπνες ιδέες σας . Η  είσοδος  του Ερμή στις 22/10 στο πίσω  από εσάς ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο εσωστρεφείς  και λιγότερο  επικοινωνιακούς. Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να απομονωθείτε με τις σκέψεις  σας , να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας και να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά με μυστικές επαφές  και συζητήσεις μη θέλοντας να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για εσάς  τους Αιγόκερους  και κυρίως  τους γεννημένους  των τελευταίων ημερών  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά στις 20 -21/10 θέλει  προσοχή στο πως θα κινηθείτε λόγω έντασης  και αρνητικών σκέψεων και καχυποψίας που σας κατακλύζει . Αυτές  τις ημέρες η έντονη επιθυμία σας να προβληθείτε  και να πετύχετε τους στόχους σας , σας κάνει πιο χειριστικούς  με τάση επιβολής προς τους άλλους  με αποτέλεσμα  να προκληθούν συγκρούσεις  με ανωτέρους  σας η άτομα εξουσίας . Η είσοδος  του Ερμή στις 22/10  στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο κοινωνικούς με πολλές επαφές και ευχάριστες συζητήσεις όπου μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας . Τώρα για εσάς τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου θα σας δοθεί η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές  συμφωνίες. Αλλά και για εσάς  τους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαημέρου  θα έχετε  τύχη και εύνοια  σε αισθηματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Για εσάς  τους Υδροχόους  και κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών  του τρίτου δεκαημέρου κοντά στις 20/10  μπορείτε να κλείσετε  πετυχημένες  και ευχάριστες επαγγελματικές συμφωνίες προβάλλοντας τις έξυπνες ιδέες σας .  Η  είσοδος του Ερμή  στις 22/10 στο ζώδιο του  Σκορπιού  σας ωθεί να επικοινωνήσετε  και να λύσετε με ανωτέρους τυχόν προβλήματα που υπάρχουν  για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Γενικότερα  είναι ένα διάστημα που θα μπείτε στη διαδικασία  να σκεφτείτε  σε βάθος  τους τρόπους εξέλιξης στα επαγγελματικά σας σχέδια ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για εσάς  του Ιχθύες η είσοδος του Ερμή στις 22/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού  σας ωθεί να διευρύνετε  τους πνευματικούς σας ορίζοντες αλλά και τις γνώσεις  και εμπειρίες σας . Ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για σπουδές , μάθηση γενικότερα  αλλά και να  επεκτείνετε τους στόχους και όνειρα σας ,να μετακινηθείτε αλλά και να ταξιδέψετε στο εξωτερικό η να έρθετε σε επαφή με άτομα του εξωτερικού η άτομα με άλλη κουλτούρα από εσάς . Για εσάς  τώρα τους γεννημένους  των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε πετυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες . Αλλά και για εσάς τους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τύχη και εύνοια  σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.