Η Συραΐνα Κούτρα στον Πολυχώρο Galerie Δημιουργών

Η Συραΐνα Κούτρα για ακόμη μια φορά στον ζεστό Πολυχώρο Galerie Δημιουργών στην Νέα Κηφισιά!
Η ΣΥΡΑΪΝΑ ΚΟΥΤΡΑ (Siraina Koutra), είναι μια καλλιτέχνης με έντονη πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και θεατράνθρωπος. (Έχει μια πολυετής ανοδική πορεία στο χώρο του θεάτρου, σκηνοθετώντας δικά της έργα, που έχουν κάνει αίσθηση στο κοινό τα τελευταία χρόνια, μέσα από την θεατρική της ομάδα «Παρ΄ ολίγον… Αυτόχειρες!»).
Έχει επίσης και μια παράλληλη πολυετής ιδιαίτερη πορεία και στον χώρο του τραγουδιού επιλέγοντας η ίδια ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το οποίο ονομάζει “Souldreams” ( Όνειρα ψυχής), ξεδιπλώνοντας μέσα από αυτό, την ιδιαίτερη φωνή της η οποία έχει ένα έντονο ερμηνευτικό ταμπεραμέντο.
Μοιράζεται την σκηνή με τους αγαπημένους συνεργάτες της, τον εκπληκτικό κιθαρίστα Ντίνο Ράλλη τον φοβερό μπασίστα και ντράμερ, Παύλο Βίγκο και τον νεαρό τραγουδιστή Θάνο Παναγιώτου.
Θα σας παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα ακροβατώντας ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη με αγαπημένα τους τραγούδια, ξεκινώντας από blues και ακουστική pop, μεταπηδώντας στην jazz, ακροβατώντας με την blues & rock με μικρές πινελιές από latin και καταλήγοντας, σε συγκινητικά αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, (χωρίς να παραλείψει να τραγουδήσει και κάποια δικά της).
Στην Galerie δημιουργών έχει παρουσιάσει αρκετές φορές κάποιες από τις θεατρικές παραστάσεις της κυρίως και όχι μόνο.
Όπως λέει και η ίδια, «δεν υπάρχει άλλος τέτοιος χώρος που είναι γεμάτος από την θετική ενέργεια και αγάπη των ιδιοκτητών του.
Κάθε φορά που φιλοξενούμαι σε αυτόν τον χώρο, νιώθω σαν το σπίτι μου, φεύγοντας με μια αγκαλιά, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά…»
Θα σας περιμένει λοιπόν η ιδια και οι συνεργάτες της την Παρασκευή 12/04/2024 λίγο μετά τις 21:00 να σας ταξιδέψει μέσα απο τα δικά της όνειρα ψυχής…
Προς δική σας εξυπηρέτηση αν θέλετε να είσαστε κοντά μας να κάνετε την οποία κράτηση σας στα τηλέφωνα του χώρου.
Galerie Δημιουργών
Ώρα Προσέλευσης : 21:00
Ώρα έναρξης:21:30
Ημέρα Παράστασης :
Παρασκευή 12 Απριλίου
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732
7.4.2024