Η bespoke πένα αποκαλύπτεται μέσα απο τη ζωγραφική.

Ένα σπάνιο εικαστικό δρώμενο έλαβε χώρα στην Τρίπολη, όπου η πρωτοπόρος και μοναδική εταιρία  κατασκευής χειροποίητων πενών και στυλό από σπάνια υλικά  «Bazoukis handmade original» παρουσίασε τα δημιουργήματά της σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η όλη βραδιά είχε έντονο πολιτιστικό αποτύπωμα καθώς η εταιρία δώρισε μια συλλεκτική, μεγάλης αξίας,πένα ως αντάλλαγμα για ένα πορτραίτο του ζωγράφου Ηλία Ματθαιόπουλου.

Η πένα χαρίστηκε στην σύζυγο του ζωγράφου, ενώ το πορτραίτο απεικονίζει τη σύζυγο του κατασκευαστή της πένας.

Ο κ. Βαζούκης στο χαιρετισμό του τόνισε, οτι τη συνέχεια της ηλεκτρονικής επανάστασης ακολουθούν τα ρομπότ.

Εμείς ως σύγχρονοι άνθρωποι νοσταλγοί  εποχών αγνών έχουμε τις εμπειρίες των όμορφων στιγμών που γράφαμε σε ημερολόγια , λευκώματα και στέλναμε γράμματα αλληλογραφίας.Προεκταση του ψυχισμού μας ήταν και ο γραφικός μας χαρακτήρας.

Μέσα σε όλες αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές θέλουμε πίσω τον εαυτό μας όπως τον είχαμε μάθει .

Γι  αυτο επέστρεψε και το βυνιλιο στη μουσική….

Οι τελευταίες έρευνες στις σκανδιναβικές χώρες δείχνουν στροφή στην παραδοσιακή γραφή.

Η γραφή με στυλό και πένες ήταν,είναι και θα είναι η προσωπική ιεροτελεστία της αποτύπωσης των σκέψεων μας στο χαρτί.Είναι μυστήριο.

Οι χειροποίητες πένες και τα στυλό μεγιστοποιούν την απόλαυση μας,κατέληξε ο εμπνευστής των πρωτοποριακών μοντέλων. Μια bespoke αντίληψη  για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους με φινέτσα και στυλ! Κάντε τη διαφορά και αποκτήστε τα.