Πόλο Champions League:: Ντυναμό Τιφλίδας – Ολυμπιακός 6 -19

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, παρά την απουσία του τραυματία Μάρτον Βάμος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητά τους και «καθάρισαν» το ματς από τα πρώτα τέσσερα λεπτά, όταν προηγήθηκαν 5-0.

Ο Λόντσαρ πέτυχε ακόμη ένα γκολ, πριν σκοράρουν για πρώτη φορά οι Γεωργιανοί με τον Βαπένσκι, στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Η Ντιναμό μείωσε σε 6-2 και είχε μία ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, όμως ο Μπίγιατς σταμάτησε στην κόντρα τον Τζικτσιαρένκα και ακολούθως, ένα τάιμ-άουτ του Κόλιανιν βοήθησε στους «ερυθρόλευκους» να ανακτήσουν τη -χαμένη για λίγα λεπτά- αυτοσυγκέντρωσή τους.

Με «αιχμή του δόρατος» τον Γιάννη Φουντούλη, ο Ολυμπιακός ξέφυγε 10-3 στο ημίχρονο και μετέτρεψε το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 3-4, 1-3, 2-6

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 1, Τζικτσαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βαπένσκι 2, Βλάχοβιτς, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι 1, Μαγκρακβελίτζε, Τζακάια, Πιέσιβατς 1, Γκβετάτζε

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης 4, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς

6.10.2023