ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22 – 28/05

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Ξεκινά  μια  εβδομάδα  με αρκετές  ευκαιρίες  να δράσουμε  να ερωτευθούμε…  έτσι  ξαφνικά  αλλά  και με μια  δόση  υπερβολής , αγκυλώσεων  και δυσκολιών που θα μας  πιέσουν  και  κουράσουν αρκετά.

Στις 22/05 ο Ήλιος  από το ζώδιο  των  Διδύμων  συναντά  ευχάριστα  τον πλανήτη  τις  δράσης   Άρη από το ζώδιο  του Λέοντα  όπου τώρα  μπορούμε να δράσουμε , να επικοινωνήσουμε  και οι αποφάσεις   να είναι  άμεσες  και σωστές . Έχουμε  περισσότερη  ενέργεια , ζωτικότητα , και  αντοχή επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  του αέρα  Διδύμους , Ζυγούς , Υδροχόους  αλλά  και  τις φωτιάς  Κριούς , Λέοντες ,Τοξότες   των πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου.

Στις  23/05 ο  πλανήτης   τις  δράσης  Άρης  από το ζώδιο του Λέοντα συγκρούεται  με τον Δία  από το ζώδιο  του  Ταύρου όπου μας  κάνει  ιδιαίτερα  εκρηκτικούς  στις  αντιδράσεις  μας , υπάρχει  έλλειψη  ψυχραιμίας  αλλά και μια  δόση  υπερβολής  στις κινήσεις  μας όπου  χρειάζεται  προσοχή  αποφεύγοντας  επιπόλαια  ρίσκα, επηρεάζοντας  αρνητικά  τον σταθερό σταυρό Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους  των πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου.

Στις  26/05 η θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  από  το ζώδιο  του Καρκίνου  συναντά  ευχάριστα  τον Ουρανό  από το ζώδιο  του  Ταύρου και όλα  μπορούν  να συμβούν  έτσι  ξαφνικά!!! , ερωτικές  γνωριμίες , κεραυνοβόλοι  έρωτες ,φιλίες  αλλά και απρόσμενες  οικονομικές  βοήθειες , επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  του  νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και  τις γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  γεννημένους στο  τέλος  του δευτέρου  δεκαημέρου .

Τέλος  στις  28/05 ο  Ήλιος  από το ζώδιο των Διδύμων  συγκρούεται  με τον  αυστηρό  Κρόνο  από το ζώδιο  των Ιχθύων  δημιουργώντας   έλλειψη  αυτοπεποίθησης , δυσκολίες  και  περιορισμούς  αλλά  και ευθύνες  και υποχρεώσεις  που πιέζουν. Επίσης  προβλήματα  μπορεί  να δημιουργηθούν  στις  σχέσεις   με προϊσταμένους  η με άτομα  μεγάλης  ηλικίας  στην οικογένεια  που χρειάζονται  την φροντίδα  σας  , επηρεάζοντας   τον μεταβλητό  σταυρό  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες  ,Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου.

Πάμε  να δούμε  πως θα επηρεαστούν τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς των πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  σας δίνονται  αυτή την εβδομάδα  ευκαιρίες  να  δράσετε  και να επικοινωνήσετε   έχοντας  μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση  και  έχοντας πάρει  σωστές  αποφάσεις   για να πετύχετε  τους στόχους  σας . Είστε  γεμάτοι  ενέργεια  και ζωτικότητα . Ο  Δίας   από το ζώδιο του Ταύρου  σας  ευνοεί  στις οικονομικές  σας  δοσοληψίες   και συμφωνίες   οπότε  κινείστε πιο ασφαλείς .  Και βέβαια  δεν λείπει  και  το ερωτικό  στοιχείο  το οποίο  ενισχύει  ο  Άρης   από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα . Για  εσάς  των τελευταίων  ημερών  του δευτέρου  δεκαημέρου  ενισχύεται  η ανάγκη σας  να περνάτε  περισσότερες  ώρες  με την οικογένεια  σας  απολαμβάνοντας  στιγμές  μαζί  τους .

ΤΑΥΡΟΣ :  Για  εσάς   τους  Ταύρους  των  πρώτων ημερών  του  πρώτου  δεκαημέρου  θα πρέπει να είσαστε πιο  ψύχραιμοι και  πιο ήρεμοι αποφεύγοντας  υπερβολές  και εκρηκτικές αντιδράσεις.  Ο  Δίας  έχει περάσει  πλέον  στο ζώδιο σας  οπότε  σας  χαρίζει  την εύνοια  του σε  όλους  τους τομείς . Για  εσάς  των τελευταίων  ημερών  του δευτέρου  δεκαημέρου  εκμεταλλευτείτε  ευχάριστες   επαφές  και συζητήσεις  για να πετύχετε τους  στόχους  σας αλλά και  επαγγελματικές   και οικονομικές   συμφωνίες καθώς  και ξαφνικούς  έρωτες  και ξαφνικές  οικονομικές   βοήθειες .

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Για  εσάς  τους  Διδύμους   των πρώτων  ημερών  του πρώτου δεκαημέρου έχετε περισσότερη  ενέργεια  και αυτοπεποίθηση  να κινηθείτε  και να δράσετε για να πετύχετε αυτά  που επιθυμείτε . Επίσης  ευνοϊκές   ημέρες  να τακτοποιήσετε  θέματα  που σας  απασχολούν στην καθημερινότητα  σας  αλλά και να μετακινηθείτε.  Για  εσάς  των  τελευταίων  ημερών  του δευτέρου  δεκαημέρου υπάρχει  εύνοια  στον  οικονομικό σας   τομέα . Εσείς  τώρα  του τρίτου  δεκαημέρου  νιώθετε  ανασφάλεια  και  έλλειψη αυτοπεποίθησης . Αυτό το διάστημα  μπορεί  να προκύψουν προβλήματα  με υφισταμένους  η φόρτο εργασίας  και ευθύνες  που θα  σας πιέσουν και αγχώσουν.  Επίσης  άτομα  μεγάλης  ηλικίας  στην οικογένεια  μπορεί  να χρειαστούν  την φροντίδα σας  και αυτό να σας δημιουργήσει  πίεση  και δυσκολίες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για  εσάς  τους  Καρκίνους  έχοντας  περάσει  ο Δίας  στο φιλικό σας ζώδιο  του Ταύρου  ευνοεί  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου  να επεκτείνετε   τον κοινωνικό σας κύκλο  με νέες  γνωριμίες  που  θα  σας  βοηθήσουν  για να πετύχετε  τους στόχους  και φιλοδοξίες.  Αυτό  το διάστημα  θα θελήσετε να ξοδέψετε  για τον εαυτό σας η  μπορεί να προκύψουν έξοδα  που θα σας  αγχώσουν.  Για  εσάς   των  τελευταίων  ημερών  του δευτέρου  δεκαημέρου  αυτό  το διάστημα  νιώθετε  έντονη  αυτοπεποίθηση  και γοητεία  οπότε   το σκηνικό  αυτών των ημερών  έχει ξαφνικούς  έρωτες   αλλά  και απρόσμενες   οικονομικές   βοήθειες .

ΛΕΩΝ : Για  εσάς  τους Λέοντες   των  πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  έχοντας  περισσότερη  αυτοπεποίθηση   και ενέργεια  σας  δίνονται  ευκαιρίες  να δράσετε  και  να πετύχετε  τους  στόχους σας  έχοντας  πάρει πλέον  σωστές  αποφάσεις .  Από την άλλη  χρειάζεται   προσοχή  στις κινήσεις  σας  αποφεύγοντας  υπερβολές   και  επιπόλαια  ρίσκα , προκαλώντας   εκρηκτικές   αντιδράσεις . Ο  Δίας  έχοντας  περάσει  στο ζώδιο  του Ταύρου σας  ευνοεί  στα  επαγγελματικά  σχέδια  σας  όπου θα πρέπει να δράσετε  με ηρεμία . Για  εσάς   τώρα των τελευταίων  ημερών  του δευτέρου  δεκαημέρου   υπάρχουν  απρόβλεπτα  γεγονότα  στα επαγγελματικά  σας  που σας  αποσυντονίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Για  εσάς  του Παρθένους  του πρώτου  δεκαήμερου  ο Δίας  από το φιλικό σας ζώδιο  του Ταύρου  σας  ευνοεί σε  επαφές , να προωθήσετε  τα σχέδια  σας  να μετακινηθείτε , να ταξιδέψετε , από την  άλλη ίσως  νιώσετε  πίεση  και άγχος  λόγω  ευθυνών  που θα  επωμισθείτε  στο εργασιακό  σας  περιβάλλον  η  ίσως  θα πρέπει  να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο  άτομο  στην οικογένεια  σας . Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου όλα μπορούν  να συμβούν  ξαφνικοί  έρωτες  ,ερωτικές  γνωριμίες   αλλά και να πάρετε  χρήματα που  δεν τα περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ :  Γα εσάς  τους  Ζυγούς   του πρώτου δεκαημέρου  είναι  ένα καλό  διάστημα όπου θα έχετε  ευκαιρίες  να δράσετε με περισσότερη  αυτοπεποίθηση  και ενέργεια έχοντας πάρει  τις σωστές  αποφάσεις  για  να πετύχετε  τα σχέδια  σας. Έχοντας  την εύνοια  του Δία  μπορείτε  να τακτοποιήσετε  οικονομικές  εκκρεμότητες  για οφειλές  σας  προς  τρίτους  αλλά  και  να έχετε  εσωτερική ισορροπία. Εσείς  των τελευταίων  ημερών του δευτέρου  δεκαημέρου  επωφελείστε  τις  λάμψης  που διαθέτετε αυτό  το διάστημα στα επαγγελματικά σας  αλλά στα  προσωπικά σας , δίνοντας  σας πολλές  ευκαιρίες .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Για εσάς  τους  Σκορπιούς  των πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου θα πρέπει  να προσέχετε   τα επιπόλαια ρίσκα  και τις  υπερβολές  με αυτά  που θέλετε  να δραστηριοποιηθείτε για  να πετύχετε  στόχους  αποφεύγοντας   εντάσεις  και εκρηκτικές  αντιδράσεις .  Εσείς  του δευτέρου  δεκαημέρου  είσαστε  πιο εξωστρεφείς  και  επιρρεπείς  στο ερωτικό  παιχνίδι όπου μπορεί  να προκύψει  και μια  νέα  ενδιαφέρουσα  γνωριμία  αλλά  και μια επικερδείς   οικονομική  συνεργασία . Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου όλα μπορούν  να συμβούν  έτσι  ξαφνικά  , κεραυνοβόλοι  έρωτες   αλλά  και ξαφνικές   απρόσμενες  οικονομικές  βοήθειες .

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για  εσάς  τα  αισιόδοξα  παιδιά   του  Δία   αυτό το διάστημα  θα σας  δοθούν  ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε  και να δράσετε με μεγαλύτερη  ενέργεια  παίρνοντας   τις σωστές  αποφάσεις  για να πραγματοποιήσετε   τα  σχέδια  σας , εξάλλου  ο Δίας   για εσάς   του πρώτου δεκαημέρου  σας  ευνοεί  στα εργασιακά  σας θέματα. Από την άλλη  κάποιοι  ίσως  νιώθετε  πίεση  από  ευθύνες  και υποχρεώσεις  στο  εργασιακό  σας περιβάλλον . Επίσης  προβλήματα  μπορεί  να υπάρξουν   με υφισταμένους  η με άτομα  μεγάλης  ηλικίας στην οικογένεια  σας που χρήζουν τις φροντίδας  σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Για  εσάς   τους  Αιγόκερους  του πρώτου δεκαημέρου όπου δέχεστε  την εύνοια  του Δία  από το φιλικό σας  ζώδιο  του Ταύρου στο να γίνετε  πιο δημιουργικοί , πιο εξωστρεφείς , θα θελήσετε  να βγείτε  και να διασκεδάσετε , αλλά και πιο  ερωτικοί  αφού  ο έρωτας   θα παίξει πρωταρχικό  ρόλο  για εσάς . Και για εσάς   του δευτέρου δεκαημέρου   το διάστημα  αυτό  είναι αρκετά ευνοϊκό  για επαγγελματικές   συνεργασίες  αλλά  και δημιουργία  σταθερών  σχέσεων.  Το ίδιο  ισχύει  και για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  όπου εδώ  ο έρωτας  θα  είναι  κεραυνοβόλος   αλλά  και  για κάποιους  θα υπάρξουν  ξαφνικές   οικονομικές   βοήθειες   η συνεργασίες  που  θα σας αναπτερώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Για  εσάς  τους  Υδροχόους  των  πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  σας  δίνονται  ευκαιρίες   να δραστηριοποιηθείτε   και να επικοινωνήσετε  έχοντας  περισσότερη  αυτοπεποίθηση  και ενέργεια  να υλοποιήσετε  τους  στόχους  σας . Θα πρέπει  όμως  να προσέχετε  τις υπερβολές  και τα επιπόλαια  ρίσκα  στις  κινήσεις  σας  και να αποφύγετε  έντονες  αντιδράσεις  όπου δεν θα είναι  υπέρ  σας . Ο πλανήτης  τις  τύχης  Δίας  από το ζώδιο  του Ταύρου  σας  ευνοεί  να περάσετε   όμορφες  στιγμές  με την οικογένεια  σας   η ακόμη  και να αποφασίσετε  να  δημιουργήσετε   την δική σας  οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ : Για  εσάς  του  Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου  αυτό το διάστημα νιώθετε  ότι δεν έχετε  την αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε και να κάνετε πράγματα. Υπάρχει  καθημερινή πίεση  και δυσκολίες  που σας  αγχώνουν  λόγω υποχρεώσεων  και ευθυνών  που έχετε  σε προσωπικό η επαγγελματικό  επίπεδο . Προσοχή  χρειάζεται  στη σχέση  σας  με υφισταμένους  η με άτομα  μεγάλης  ηλικίας στην οικογένεια   που χρήζουν  την φροντίδα  σας . Για  εσάς   τους  γεννημένους  στο  τέλος  του δευτέρου  δεκαημέρου ένα ευνοϊκό  διάστημα  με απρόβλεπτους  έρωτες   και  απρόβλεπτες  οικονομικές  βοήθειες .